4 Mayıs 2013 Cumartesi

Luz De La Luna 2013 Summer Necklace Collection


İncecik altın ya da gümüş zincirlerin ucuna taktığımız değerli yada yarı değerli taşlar veya figürlerden oluşan kolyeleri taktığımız günlerden, kocaman parlak taşlarla dolu, rengarenk, boynumuzun büyük bir kısmını kaplayan kolyeleri kullandığımız günlere nasıl geldik bilemiyorum ama ilk gördüğümde çok mesafeli durduğum bu trende zaman içinde fazlasıyla alışıp, çok sevdim. Sevip, kullanmanın yanında kendim yapar haldeyim artık biliyorsunuz ki. İşte bu yaz için yaptığım kolye modellerinin ilk bölümünü aşağıda bulabilirsiniz.

Zaman içinde mutlaka yeni bir kaç model daha eklenecek ama hayat koşuşturmacası ve iş yoğunluğu içinde o kadar az zaman ayırabiliyorumki bu çok sevdiğim ve beni mutlu eden uğraşıma, çoğu zaman planladığım süre içerisinde hedeflerime ulaşmam zor oluyor. Madem durum böyle bende ortaya birşeyler çıktıkça paylaşmak istedim.

Bu tarz kolyelerin en güzel tarafı ise, en sade, sıradan kıyafeti bile gayet trendy göstermesi. Bu yüzden ben bu yaz yaptığım kolyelere "bir jean bir tshirt kolyesi" diyorum. En azından ben bu şekilde kullanmayı çok seviyorum.

Luz De La Luna Circle Necklace / Pink&Silver





Luz De La Luna Colorful Mesh Necklace / Orange&Yellow







Luz De La Luna Colorful Mesh Necklace / Pink&Blue











Luz De La Luna Colorful Mesh Necklace / Pink&Yellow





Luz De La Luna Plait Chain Necklace / Pink&Black 
                               








Luz De La Luna Transparent Necklace 













6 yorum:

  1. mavi&pembe olana harika görünüyor! :) diğerleri de çok hoş..

    YanıtlaSil
  2. Seviyorum bunlari ♥♥ seni de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım posta yazmayı unutmuşum, aferin bana, fotoğraflar için çok teşekkür ederim bir kez de buradan. Vee çok seviyorum seni ama Zeynep'i senden daha çok sevebilirim belkiii ;)

      Sil
  3. En sondaki kolye çok güzel. taşlar ne taşı acaba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. En sondaki kolyenin taşları akrilik

      Sil