15 Mayıs 2013 Çarşamba

Samsung NX1000 ilk deneme :)


Geçtiğimiz Cumartesi, evden çıkmadan önce, yeni aldığımız fotoğraf makinesini deneme heyecanı ile eşimden fotoğraflarımı çekmesini istedim. Aslında ben bahçeye inip çekmesini istemiştim ama pek bir üşendiği için, duvardaki stickerın harika bir fon olacağı yönünde (!) binbir dil döküp, fotoğrafları evde çekmeye ikna etti beni. Çaresiz kabul ettim desem yeridir :)

İkimizde fotoğraf makinesi konusunda deneyimsiz olduğumuz için, manuel modda hiç bir ayar yapılmadan çekildi bu fotoğraflar. Amacım makinenin en basit performansını görmekti. Fakat sanırım uzun bir müddet smart modda kullanacağım, çünkü fotoğraf makinesinde ortama göre ayar yapabilmek ayrı bir profesyonellik. Şimdilik bizde bulunmuyor :)

Umarım bundan sonra daha kaliteli fotoğraflar yer alacak bu blogta, bende daha içim huzurlu bir şekilde post yapabileceğim.















Stradivarius Gömlek; Loft Jean; Forever New Çanta; Bakırköy'de Bir Dükkan Ayakkabı; Luz De La Luna Kolye; Swatch Saat.

8 yorum:

  1. Bir daha seni kandırmasına izin verme ve bahçede çekilsin bu fotoğraflar lütfen. Üşengeç kocan!! Makineyi de bir merak ediyorum sorma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her koca biraz üşengeç değil midir zaten ;) sonra inelim hadi dedi ama bu seferde ben kapris yaptım :p makinede incelemen için seni belliyorum sedoşum.

      Sil
  2. Bence ilk deneme için gayet başarılı olmuş ayrıca kolyene bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) kolye kendi üretimim, Luz De La Luna marka ;)

      Sil
  3. Canim yeni kameran hayirli olsun, hem de beyaz renk, ben de istiyorum ne zamandir, bir turlu ilgilenemedim, o kadar secenek var ki. Sade gunluk kombinin cok yakismis, renkler cok uyumlu , kilo vermissin gibi geldi bir de. Cantan da cok zarif bu arada : ) Iyi pazarlar : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, bu kameranın pembesi de var, çok cezbedici :) Aslında kilo vermedim, hatta bu pantolonla bacaklarım iyice kalın çıkmış gibi gelmişken bana zayıf görünmüşsün yorumu beni nasıl mutlu etti :) kocaman öpeyim o zaman :)

      Sil
  4. kesinlikle makina cok farkettiriyor ne iyi yapmissinizda almissiniz fotograflar ne guzel cikmis canim:)) sen de cok hossun bu arada ! hadi bir suru yeni foto cekinde paylas burda bizimle:))

    YanıtlaSil
  5. oooooooooooooooooo cok guzelllll askla kullan ve bahcelerde kullan mıs gıbı ohh :))

    YanıtlaSil