10 Temmuz 2012 Salı

Bir Konser Günü

Pitbull'un İstanbul'a konsere geleceğini ilk duyduğumda, hemen iki bilet alıp kociyi mutlu etmeyi düşündüm. Kendisi onun eşlik ettigi ve düzenlediği sarkıları dinlerken pek bir eğleniyorda. Benim çekeceğim eziyeti hiç düşünememişim ama :( Beklediğimiz saatlerden, beklerken gecen 3 saate yakın süre boyunca aynı tarz yabancı muziğe maruz kalmaktan ve aynı sarkıları 5 defa dinlemekten falan bahsetmek istemiyorum. Hayır birde bütün gençlik oradaydı. Kendimi yaslanmış hissettim resmen. Konserin benim için sıkıcı geçmesindeki bir diğer etken de bu olabilir.

Konserler ve festivallerde düz ayakkabı ve sandalet tercih edilmeli, gel gör ki etrafı uzun boylularla dolunca orta yerde yok olmuş hissi yaşayan ben boyum uzun olmadığı için dolgu topuk sandalet tercih ettim ama sandaletler düşündüğüm kadar rahat olmadığı için fazlasıyla sıkıntı çektim açıkcası. Az aksesuar kullanma seçimim ise çok doğru olmuş zira çanta bile konserin sonuna doğru belime bağlanmış haldeydi. Çok severek taktığım yüzüğüm ise çok kısa bir süre elimde kalabildi. Bazen takılar bile insana çok ağır gelebiliyor.

Bütuü bu açıklamalardan anlaşılacağı üzere, benim için pekte keyifli geçmeyen bu konser gününde keyifsizliğim yüzüme ve bütün vücut dilime yansımış. Resmen koyacak fotoğraf bulamadim yani :((






Pantolon - Koton;
Bluz - Geçen yıl Beylikdüzü Pazarı'ndan
Çanta - Eskilerden bir yerlerden ama üzerindeki süsleri ogün kullanmadan önce yaptım,DIY
Ayakkabı - Stradivarius
Bileklik - H&M
Yüzük - Top Shop
Yakadaki broş niyetine küpe - Koton

2 yorum:

  1. O beyaz üstü renkli işlemeli clutch ne kadar güzel öyle :) dolgu topuklar da çok güzel gözüküyor ama rahat olmaması konser gibi saatler süren bir etkinlikte kötü olmuş cidden :( Gömleğin yakasını, yüzük, bileklik ve jean uyumunu çok sevdim ben harika olmuş ;)

    YanıtlaSil
  2. Yüzüğünne ksadar guzelmis. Cok hos olmussun:)

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil