13 Kasım 2012 Salı

Hello From Skulls


Moda denen şey çok güçlü gerçekten. Yıllardır kuru kafa figürü ve bu figürü taşıyan herşeyden uzak durmama rağmen, bu seneki kuru kafa istilasına karşı koyamadım, hatta ve hatta sevdim bile diyebilirim. Ama yinede bir şaşkınlık ve bir sevimlilik taşıyan kuru kafa figürlerini tercih ediyorum. Mesela kazağımdaki kuru kafaların kalp oluşturması yada bilekliğimdeki kuru kafaların şaşkın ifade taşımaları gibi.

Bu aralar hem bende, hem çevremde hatta takip ettiğim kimi bloglarda bile, bir karamsarlık, bir isteksizlik ve üşengeçlik hali, bir olumsuzluk durumudur gidiyor. Gezegenlerin hareketi midir, burçların işi midir yoksa olacağından mıdır bilinmez ama bu halim geçsin diye pek bir bekledim hala da bekliyorum. Havaların geç soğumasından belki de sonbahar sendromu geç geldi hepimizin üzerine. İki fotoğraf çektireyim dedim hazır erkenden batan güneşi havada yakaladığım sırada, kocimide yanımda bulmuşken ama bir yandan güneşin gözalan parlak ışıkları, bir yandan deli esen rüzgar, bir çekim deneme mi daha sabote etmeyi başardı :(









Zara'da beğendiğim wedge sneakerları taaa İspanya'lara bile sipariş verdim, getirtmeye çalıştım ama olmadı, yok bulunamadı. Bambi'den bulduğum bu wedge sneakerlarla idare edeceğim artık. Sevdim ama kendilerini.




E hadi çok kalmayayım ben kalkıp gideyim :)


Gömlek Bershka (eski sezon), Kazak Bershka, Ceket Stradivarius (eski sezon), Çanta Stradivarius, Wedge Sneaker Bambi


5 yorum:

  1. kurukafa konusunda cok hakli bir secim yapmisin.. Ben de cok fazla kullanmiyorum ama sectiklerim sevimli olanlar :) Sneakers bu sezonun sanirim en rahat modasi ! Sahane rahat hissediyorum ben de kendimi.. Portekiz seyahatimde gordugum gibi hemen kapmistim yeni sezona hazir olmak icin :) Ve bir de havalar nasil olursa olsun guzel bakmaya guzel gormeye devam etmeli ! Sonbahar sendromundan uzak duralim... ;)

    YanıtlaSil
  2. ben de çok arayıp, bulamayıp en sonunda bambiden aldım. ama çok da mutluyum. bence çok güzeller. şimdi bir başkasında da görüp çok güzel durduklarını görünce içim daha da rahat etti :) kazağına da bayıldım.

    ama kurukafa modası bende tam tersi bir etki bıraktı. yıllardır kurukafalı her şeye bayılan ben, bu sene bu kadar moda olmasıyla birlikte biraz soğudum açıkçası :)

    YanıtlaSil
  3. ay ama nsl guzel kurukafa bunlar. direnememen normal:)

    YanıtlaSil
  4. bir kuru kafa delisiyim sana da cok yakismis.Daha fazla kurukafa istersen ben de süper ürünler listeledimm bakabilirsin :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Skull’lar böyle kalp oluşturacak şekilde tatlı olduktan sonra nasıl sevmez ki insan? :) sonbaharın geldiğini haber veren bu kombinde, kazak içine denim gömlek kullanımını ve her görüşümde trend olmasına bir kez daha sevindiğim wedge sneaker’ları çok sevdim :) metal detaylı çanta ve skull bileklik kombini zenginleştiren çok hoş detaylar olmuş tatlım :)

    YanıtlaSil