22 Kasım 2012 Perşembe

Luz de la luna Gimora'da ve Bir Küçük Teşekkür Yazısı

Luz de la luna ile ilgili güzel gelişmeler olmaya devam ediyor. Artık ürünlerimi gimora.com alışveriş sitesinde de bulabilirsiniz.



Bu haberle beraber, yazıp yazmamakta tereddüt ettiğim ama içimde tutmaktanda hoşlanmadığım bir küçük teşekkür yazısınıda paylaşmak istiyorum. Minik adımlar atarak ilerlemeye çalıştığım bu işte aldığım güzel tepkiler ve markamın yavaş yavaş tanınmaya başlaması beni nasıl mutlu ediyor tahmin edemezsiniz. En ufak bir güzel sözün bile benim için değeri çok büyük. Bu sürece adım atmam konusunda bana destek veren eşim Gökhan ve çok değerli arkadaşlarımız Eda ile Serdar'a bir kez de buradan teşekkür etmek isterim. Ürünlerimi gördükten sonra, güzel sözlerini, tasarladığım ürünlere olan inancını ve geleceğe yönelik iyi niyetlerini her fırsatta dile getiren ve beni çok motive eden Nili Silver Elif'e, bütün bunlara ek olarak tanıtımına da yardımcı olan Betwinus Gizem ve daha Luz de la luna olmadan önce, yaz koleksiyonunda desteğiyle bana mutluluk veren Wear a smile Ahsen'e ve Fashionbysiu Sıla'ya çok çok teşekkür ederim. Ayrıca Instagram'da ve blogumda paylaştığım Luz de la luna ürünlerine beğenisini dile getiren ve güzel sözlerini benden esirgemeyen tüm diğer arkadaşlara çok teşekkürler.

Çok yakında bir butikte de satışa çıkacak ürünlerim. Artık dileyenler görerek ve dokunarak sahip olabilecekler Luz de la luna ürünlerine :)

Hepinize Sevgilerimle...

1 yorum:

  1. gerçekten güzel tasarımlar yapıyorsun, dilerim daha da güzel gelişmeler olur :) sevgiler.. eda.

    YanıtlaSil