9 Ocak 2013 Çarşamba

İlişkiler, Dünya ve Güneş Üzerine Bir Takım Benzetmeler... :)

Sadece kendi istedikleri zamanlarda ulaşılabilen insanlar var etrafımızda. Her zaman yanındaymış hissi veren, sımsıcak yada sımsıcakmış gibi görünen gülüşünü esirgemeyen, ayağın tökezlese elinden tutması an meselesiymiş gibi güven veren insanlar... Böyle hissederken bir bakarsin ki yanında olması gereken zamanlar hep ertelenmiş, başka önceliklerin gerisine itilmiş, o sımsıcak gülüşle beraber edilen sohbetler kendinden bahsetmenin yada insanları çekiştirmenin ötesine gidememiş, ayağın tökezlediğinde sen kendi dengeni yeniden kurmaya calışırken, bırak elinden tutmayı seni dinleme özenini bile göstermemiş... Yani bu insanların ulaşılmazlıkları icsel dunyalarına değil, kendilerini diğer kişilerden cok yukarıda sınıflandırdıkları dünyaya... Dünya'nın kendi etrafında döndüğünü sanan kişiler ışıklarıyla diğer insanları hep aydınlattığını düşünür ama belki mesafeyi iyi ayarlayamadıklarındandan cehennem sıcağına yada kutup soğuklarına mahrum bırakıyor olabilirler.

Niye bu konulara girdim bilmiyorum. İliskiler, arkadaşlıklar yada dostuklar üzerine biraz fazlaca düşündüğümden olabilir bu aralar. Kimsenin insan ilişkileri ile sınanmaması dileğiyle diyor, güneşli ama buz gibi bir güne ait fotoğraflar ile başbaşa bırakıyorum sizi :)
 



















Jean Stradivarius;
Jumper Bakırköy semt pazarı;
Çanta Zara;
Wedge Sneaker Bambi;
Necklace Bershka;
Bracelet Luz De La Luna
Coat Little Big (old season)


 

13 yorum:

  1. güzel noktaya degınmıssın :) gercekten ama cok dusunme deger verıldıgı kadar deger ver fazlasnı asla kasma :) zaten kendımı suclu hıssedıyorum dogugunu sımaırk cocugu olarak :) nye unuttum kı ben dıyorum :)neyse cok cool bır kombın olmus ayrıcada cok yakısmıs :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim konuyu uzerine alinmana hic mi hic gerek yok. Zaten benim birazda genel gozlemim bu. Senin iyi niyetin yuzune yansiyor tatlim :**

      Sil
  2. anlayan, dinleyen,asla arkandan gammazlamayan insanları bulmanın zor olduğu şu hayatta tüm bunların üstüne düşünmek yerine keyfini çıkarmak lazımdır kimi zaman..
    sevgiler;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen dedigin gibi yapmak gerekiyor kimi zaman... Bazen de fazlaca dusunup boyle yaziveriyorsun boyle ;)

      Sil
  3. simdi biz buna metropol yasaminin bencillgi diyoruz tatlim.. Ne yazikki cevrede cok var bunlardan.. Evet belki haksiz olmadiklari durumlar da var ama neticede bu kadar can davranmalarina ve ihtiyac halinde geride durup hayalkirikligi yaratmalarina gerek yok.. :( neyse derin mevzu ama diyecegim sudur ki kesinlikle boyle insanlari bir parca uzak tutmali ozelden ;) xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olayin tanimini cok iyi yapmissin tatlim, metropol yasaminin bencilligi... Ama insan insana her yerde lazim degil mi? :( sonuc kismina ise kesinlikle katiliyorum :***

      Sil
  4. Seni uzen o arkadaslarina mesafeni koy bence, onlar seni uzdugunun farkinda bile degil, senin kadar sana kafa yormuyorlar belli ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya da ben fazlaca onemsiyorum insanlari, aksini ogrenmem lazim ;)

      Sil
  5. Ya mesaji ikiye bolmek zorunda kaldim cunku ipad den yaziyorum, burada yorum yazarken sayfada ileri geri gidersen, yorumu edit edemiyorsun, sifirdan baslamak gerekiyor. Peki ben niye buradan yaziyorum, cunku pc den sayfalarini acamiyorum, onceki bir yorumumda da yazmistim. Chrome dan acmaya calisinca malware veriyor, ie yi de denedim o da olmadi :( sayfanda diger bloglardan farkli security yi etkileyen bir bolum varmi acaba, bir kontrol etsen. Cekilis haberini de paylasamadim araya seyahat girdi, sayfana bir turlu giremedim vs arada kaynadi :( bir dahaki sefere insallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bu durum icin cok uzgunum, Grace'de ayni seyi soyledi. Kendi laptopumdan bende giremiyorum chrome'dan. Ama sorunun kaynagini bulamadim :( bilen biri varsa yardimci olabilir mi?

      Sil
  6. çok beğendiimmm kombinini. özellikle ayakkabıların ve kolyene bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. bugun seni tanidigima cok memnun oldum aysuncum umarim tekrarida olur:) bu arada jumperin aynisindan bendede var bende bahceshir pazarindan almistim severek heheh sanada cok yakismis:))

    YanıtlaSil
  8. Atakent etaplar etaplar :d
    Sezen Aksu - gülümse :)

    YanıtlaSil