11 Temmuz 2013 Perşembe

Chiffon Dress


Bu şifon kumaşı görür görmez bayıldım ve annemle maksi etek dikmek üzere aldık ama eve gelince uzun bir elbisenin daha güzel olacağını düşündüm. Annemin dikiş makinesinde dikmek gibi bir düşüncemiz vardı fakat önce aynı tip kumaştan diktiğimiz maksi etek bizi o kadar yordu, makine eski olduğu için o kadar sorun çıkardı ki elbiseyi dikmeye cesaret edemedik. Bu sefer nereye diktirsem diye bir telaş aldı beni çünkü hemen diktirip, tatile götürmek istiyordum. Çevremde sadece küçük tadilat işlerini yaptırdığım, oturduğum sitedeki terzi vardı. Konuştuğumda kendinden öyle emindi ki minik bir tereddütüm olsa da teslim ettim kumaşı. Zaten model basit bir model, dikiş bilgim olmamasına rağmen ben bile dikebiliyorum birşeyler. Elbiseyi kararlaştırdığımız günden bir gün önce almam için aradığında uçarak terziye gittim ama gördüğüm sonuç karşısında hüsrana uğradım açıkcası. Modelde olmamasına rağmen, boyun ve kol kenarlarına biye koymuştu hemde başka bir kumaştan... Memnuniyetsizliğimi epeycene dile getirerek ayrıldım oradan ama eve gelince el dikişi ile yaptığım tadilatlar sonucu giyilebilir hale, en azından hayalime yakın hale getirebildiğimi düşünüyorum :)

Siz nasıl buldunuz? 

Tatilde fotoğraf çekimi için ışığı yakalamak konusunda çok başarısız olduğumuzu itiraf etmeliyim. Denizden dönüpte, akşam yemeği için hazırlanana kadar güneş battı batacak duruma geliyordu. Bu ışıkta da fotoğraflar istediğim gibi olmadı ama elde olan bu şimdilik :)
 




Kendi tasarladığım şahmeran bilekliğide kullanma fırsatı bulmuş oldum.


















Elbise; özel dikim
Sandalet; Stradivarius
Bileklik; Luz De La Luna

9 yorum:

  1. Ama çok tatlı olmuş elbise^^ Güle güle giy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sonradan beğendim bende :)

      Sil
  2. Bence harika olmuş renklere ve modele bayıldımm !!!

    YanıtlaSil
  3. kuzum cok da guzel kurtarmıssın :)bence renklerede bayıldım buarada

    YanıtlaSil
  4. bence cok guzel olmus tatlım ıyı kurtarmısısn :) bırde sana bısı bence sen tam kahkulluksun alnın ne guzel sacların duz :) hahahha :) ne yapıyım cok seker olmasaydın sende:) sevgıler

    YanıtlaSil