18 Kasım 2013 Pazartesi

My color is blue!!!

Bir erkek annesi olarak maviyi giydim. Opps!! İlk cümleden söyleyivermişim cinsiyeti :) 11 .haftadan beri erkek olduğunu ısrarla belli etmesine rağmen, garantici ben, hep bir sonraki doktor kontrolünde acaba yine erkek olduğunu mu söyleyecek doktor heyecanı ile gittim kontrollere. Bundan sonra gözüm mavilerde yani :)

19. haftada olduğumuz şu günlerde gayet büyüyen bir göbek ve büyüyen yanaklar ile karşınızdayım. Zaten hiç zayıf göstermeyen yüzüm, 10 kilo almışım izlenimi versede şimdilik alınan 3,5-4 kilo ile gayet mutluyum. Devamı hızlı gelmesin yeterki.

Geçen bu süre içinde ise beni pek üzmedi oğluş. Aşermedim, bulantı yaşamadım... Bir tek ilk üç ay ciddi bir uyku ihtiyacı oluyor, işten yatağa, yataktan işe bir hayat yaşadım haliyle. Birde "ye tatlıyı doğur Hakkı'yı" lafının hiçte doğru olmadığını ispatlamış olabilirim ki üç ay boyunca gözüm tatlı görmek istemedi.

Bugünlerde ise, çok erken olmasına rağmen, yaşadığım bel ağrısı şikayeti sebebiyle spor ayakkabıdan başkası ile yürüyemiyorum pek. Kilo almaya alışık olmayan bünye, alınan 4 kiloya bile tepki veriyor sanırım. Haftasonu modumuz bu artık maalesef. En rahat kıyafet, en güzel kıyafet ;)
















Hamile pantolonlarına geçtim haliyle... Üzerimdeki H&M'den, hatta üç ay önce doğum yapan arkadaşımdan bana miras ;) Kazak ise Mango'dan, gayet geniş ama ön kısmı tamamen havada durana kadar giyerim herhalde. Ayakkabılar Reebok EasyTone, hava yastıklarının üzerinde yürüyormuş hissi ile çok rahat, almayı düşünene tavsiye ederim. Çanta ise 10 yıllık var sanırım. Mango yadigarı... Sırt çantaları moda olunca, çıkarıp kullanayım dedim.

Hamilelikte çok kıyafet almamak konusunda ısrarcıyım. Bu yüzden pek buralarda göremeyebilirsiniz beni ya da aynı parçaları evire çevire giyip çıkarım karşınıza, bilemiyorum. Şimdilik haberler bu kadar diyor, huzurlarınızdan ayrılıyorum. Öpücükler...

2 yorum:

  1. Sanirim o pantolonu gormek istemiyorum artik ;) cok tatli oluyorsun sen ama gitgide ♥

    YanıtlaSil
  2. heyyyy bence sen elbıseler gıy hep alma kıyafet ama sneın cok gyuzel elbıseleırn var..ohhh mıs gıbı..ustelık mavı cok yakısıyor ohoh

    YanıtlaSil