29 Kasım 2011 Salı

Yılbaşı Koleksiyonları; Swatch

Yılbaşı özel koleksiyonlarına devam ediyoruz. Swatch'ın her yılbaşı koleksiyonunu merakla beklerim. Bu yeniyıl öncesi bu gibi haberleri biraz geriden takip edebilsemde, benim gibi geç farkedenler yada edecekler için paylaşmak istedim.

Koleksiyondaki saatler New Gent modellerinden ve kullanılan bordro, altın ve gümüş renkleri, kış modasının favori renkleri olmasının yanı sıra yılbaşı süslemelerininde vazgeçilmez renkleri olması sebebiyle tam anlamıyla yılbaşı havasını yansıtıyor. Koleksiyondaki diğer aksesuarlar ise, bileklik, kolye, yüzük ve küpeden oluşan iki ayrı set. gümüş ve altın renginin beraber kullanıldığı ve ince zincir geçişleri ile detaylandırılan bu aksesuarlar, benim için, Swatch takı koleksiyonları arasında en üst sırada yerini aldı diyebilirim. Hem sade düşünülmüş hemde çok şık bir görünüm oluşmuş. Çok başarılı bir hediye seçeneği olacağına eminim.














2 yorum:

  1. her zamankı gıbı sevgılıler gunu ve yılbası konseptını cok ıyı basarıyor swatch ben kırmızı olanını pardon bordo olanını tercıh ederdım

    YanıtlaSil
  2. Evet benimde saatlerde bordo olan favorim. Fakat asil yuzuk ve bileklikte aklim kaldi ;)

    YanıtlaSil