5 Haziran 2012 Salı

Son Bir Haftanın Özeti...

Son günlerde biraz uzak kaldım blogumdan. Hayatın başka koşuşturmacaları arasında yeterince konsantre olup ilgilenemedim. Ama dönüp değerlendirdiğimde son haftayı, paylaşmaya değer güzel şeylerde yapmışım.
Bakalım neler yapmışım?

Komşucuğumun, "artık pek samimi arkadaşlar olduk ama komşu demek hoşuma gidiyor" balkonunda yetiştirdiği pek leziz çileklerle, dalından çilek koparıp yemenin keyfine vardım.


Evde daha doğrusu antre de minik bir tadilat telaşımız vardı. Duvar kağıdı kaplama ve boya konusunda eşimle uzman olduk diyebilirim :p Kendimizce pek büyük işler başardık :)



Ve antrenin dekorasyonu için minik minik alışverişler yapıldı.


Yine dekorasyon için anne çeyizinden nadide bir kaç parçaya göz koyuldu.


Ozan Çolakoğlu albüm lansman konserine gidildi, pek bir eğlenildi ve Tarkan seyredildiği için pek bir mutlu eve dönüldü. Kuruçeşme Arena evimize peeeek bir uzak olmasına rağmen, Boğaz'da olması ve Ay'ın ve gün batımında renklerin güzelliği bütün sıkıntıyı unutturdu.


Tabi sadece konser seyredilmedi, bir sürü birşeyler yenildi ama gece L'era Fresca'nın bu pek leziz dondurması ile kapatıldı. Belçika çikolatalı dondurması şiddetle tavsiye!



Tabi konsere gidilmişken "ne giydim" fotoları çekilmek istendi ama zaman kısıtlı olduğundan pek başarılı olunamadı :( Ayrıca sandalet sezonuda açılmış oldu :)



Pazar kahvaltısı için pratik bir lezzet denendi. Hem şık görüntüsü hem lezzetiyle pek bir beğenildi.


Antre dekorasyonu ile ilgili bir post yapmıştım daha önce. Değiştirmek istediğimden bahsetmiştim. Aslında  bitmiş durumda. Birkaç çerçevenin duvara asılması işlemi dışında birşey yok. Neler yaptığımın detayları ile ilgili de bir post yapmak istiyorum. Şu duvarlar da bir dolsunda :)



5 yorum:

  1. Antre için seçtiğin çerçeveler çok zarif. Güel seçimler yapmışsın.
    madambfashion.blogspot.com
    bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  2. antre i merak ediyorum :) nasıl olacak genel bi görüntüde paylaşssan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir post yapacağım canım :)

      Sil
  3. o ikea çervçevelerden bende de var, çok seviyorumm :)

    YanıtlaSil
  4. Dalından o kıpkırmızı çilekler nasıl da leziz görünüyor :)) duvar kağıdı ve çerçeveler çok naif ve güzeller canım güzel günlerde oturun. Bir de Lera fresca'nın dondurmasını görmek bile canımı çektirdi, ne güzel bir gün geçirmişsiniz :)

    YanıtlaSil