1 Temmuz 2013 Pazartesi

Like A Gipsy !!!




Pek uzun süren bir aradan sonra herkese kocaman bir "Merhabaaa!!!" demek istiyorum.Bu hem bloga dönüş, hem tatil dönüşü postu olsun. İnstagram'dan takip edenler biliyorlar zaten, eşimle beraber 6 günlük bir Kaş tatili yaptık. Bol bol dinlendik, biraz gezdik, kafamızı günlük hayatın stresinden uzaklaştırıp, güzel anılar biriktirdik ve enerjimizi depolayıp İstanbul'a geri döndük.

Bu straplez elbise, aslında bir maxi etek. Hem de Bakırköy Pazarı'ndan çok çok ucuza alındı. Renklerini çok sevdiğim için, haftasonları bir tshirt ile rahat rahat giyer çıkarım diye almıştım ama eve gelince elbise olarak kullanmak çok cazip geldi. Bu elbise ile, kendi yapmış olduğum ama henüz kullanma fırsatı bulamadığım saç aksesuarını da kullanmış oldum. Bu tip aksesuarlar İstanbul'dan ziyade, tatil yerlerinde daha rahat kullanılabiliyor. Biraz çingene tarzı oldu ama ben sevdim :)














Elbise; Zara
Kot Yelek; Bershka (çok eski sezon)
Sandalet; Stradivarius;
Çanta; Zara
Saç Bandı; Luz De La Luna

4 yorum:

  1. Saç aksesuarına bayıldım.
    Emeğine sağlık:)

    www.deniztamturk.com

    YanıtlaSil
  2. bence elbise olarak kullanman super olmus ayrica cok yakismis renkler sana:) tatiller yetmiyor hep daha cok tatil yapasi geliyor insanin bende en kisa zamanda firsatini bulup kas yapmak istiyorum:))

    YanıtlaSil
  3. elbıseeee olarak sahaneeeee bayıldımmmm nasıl guzel ucus ucus ve cok yakısmıs ayrıca sac bandında cok guzel olmus..ah ah bız tatılden donenler ıcın bu postlar olmasa ne yaparız nasıl guzel gelıyor ınsana

    YanıtlaSil
  4. bayıldım aksesuarına aynısı bendede var dunyaalar tatlısı bı arkdasım verdı kı bana hedıye ettı emegıne saglık ben bu tatılde kucuk guzel haberler beklıyorum kı :)

    YanıtlaSil