9 Ekim 2011 Pazar

Yağmur şıklığı...

Evet sanırım ben iyi bir blog yazarı değilim. İstediğim düzende ve akışta blogumla ilgilenemiyorum maalesef. Bunda, son 1 aydır işlerimin çok yoğun olması, yine son 1 aydır trafikteki yoğunluğun bütün enerjimi alması (twitterdan takip edenler serzenişlerimi bilirler), annemlerin taşınması sebebiyle haftasonlarımın onlara ait olması gibi etkenler var tabi ama benimde biraz tembel hareket ettiğim gerçeğini de görmezlikten gelmiyorum.
İçimdeki huzursuzluğuda yok edebilmek için kendimi toparlamalıyım. Şimdi bir başlangıç yapalım bakalım :)

Yağmur sezonu başladı. Yağmur çizmeleride dolaplarımızda ki yerini alacaklar elbet. Kendileri benim pek barışık olmadığım bir çizme türü olsada bu sezon yaptığım araştırmada çok şık modellere rastladım.

 Burberry'de klasik Burberry desenine sahip yağmur çizmelerinin yanında, çizmelerim markasını 50 metre öteden belli etmesin diyorsanız yine Burberry kalitesi ve şıklığına sahip olabileceğiniz siyah yada en azından düz renklerde toka ve zincir detayları ile süslenmiş gayet sade modeller bulabilirsiniz.

  

 

 

Louise Vuitton'un aşağıdaki platform tabanlı ve gayet yüksek topuklu modellerini görene kadar bir yağmur çizmesinin bu kadar göz alıcı olabileceğini tahmin edemezdim.




Moschino yağmur çizmesindeki zincir ve ucundaki kalp ile hem çekici hem şirin...

Marc Jacobs'da kapitone deseni ile süslenen beyaz sadeliği...


Gucci'de yine Gucci deseni ile süslenmiş fakat üzerinde altın rengi metal aksesuarlar olmadığı için Gucci gösterişinden uzakta ama bence gayet şık bu yağmur çizmesi.
Ve yağmur çizmesi deyince aklıma gelen marka Hunter!! Pek bir şey söyleyemeyeceğim. Modeller çok çok ilgi çekici ve şık!!




Juicy Couture renkliliği ve şirinliği...

Vee kolay ulaşılabilirliği, sezon trendi hayvan derisi baskılı modelleri-trendy görünümleri ile Twigy!!!







.

3 yorum:

  1. bu botlara bayılıyorum ama aldıgım bu botu bahce sulamak ıcın kullanan kayınvalıdeme ısyanım var:)

    YanıtlaSil
  2. Burberry yağmur çizmesi konusunda kendisini aştı bence ;) daha önde dkny’nin topuklularını severek giymiş birisi olarak LV’ninkilere bayıldım ;) Gucciler ayakta çok kaba duruyor (eğer 36 numara giymiyorsan) Juicy de çok şeker ama günlük işe de en iyisi Burberry oluyor canım :)


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  3. Grace; yagmur cizmesi ile ilgili en komik ani sahibi kisisi sensin belkide :)

    BeTwin Us; LV'nin topuklulari cok cekici duruyor bence de bayildim! Burberry'i ise kim neyle giyse yakistiriyorum sanki. Burberry'nin havasi baska! ;)

    YanıtlaSil