28 Aralık 2011 Çarşamba

Evim 2012'yi karşılamaya hazır!!

Yeni yıl bize neler getirecek bilmiyoruz ama biz onu her daim güzel karşılamak istiyoruz. Dışarı çıktığımda caddeleri, AVM'leri tamamiyle süslenmiş görünce mutlu olurum. Bu yüzden bütün boş vakitlerimde güzel süslü meydanları, AVM'leri, yeni yıl konseptli hediyelerle dolu mağazaları dolaşmaya bayılırım. (Tabi birde Ocak ayında kredi kartı ekstremi görünce bayılırım. Yeni yıl heyecanı güzel de Ocak ayında da borçları ödemenin yarattığı heyecan, sıkıntı vesaire olmasa daha güzel olacak sanırım.)

Bu yıl bende evimi kendimce süsledim, beni mutlu edecek minik detaylarla neşelendirdim.

İlk olarak yılbaşı ağacımız. Üstünde kırmızı yerine, benim bir arada görmekten hoşlandığım, pembe, mor, fıstık yeşili, birde tabi yılbaşı ruhuna uygun altın ve gümüş rengini kullandım. Çokta doldurmadım üzerini ama belki biraz daha süs istiyor olabilir.


                                               

                                                

Bu çanları aslında kapıma asmak için almıştım ama ağacın tepesine yıldız bulamayınca bununla süsledim.


Gelelim evdeki diğer süslere... Yılbaşı ruhu deyince benim aklıma güzel kokulu mumlarda geliyor. Evde vanilya, tarçın gibi kokular oldu mu, ev daha sıcak bir yer haline geliyor sanki. Bu yüzden değişik şekillerde heryeri mumlarla doldurdum diyebilirim.





Bu şimdiye kadar gördüğüm en şirin çan. Görünce almadan duramadım :)


Kapımızda da içeri girince şirin bir kardan adam karşılıyor bizi.


Vee tabi ki kokinalar. Onlar olmadan olmaz. Tek başlarına bile yılbaşını hatırlatıyorlar zaten.


Vee cookiler. Valla kendi ellerimle yaptım. Hatta bir kısmını noelboom partisine götürdüm. Ama evdekilerde bitti tabi. Yılbaşı gecesi için biraz daha yapmak gerek.



Umarım 2012'de bizim onu karşılarken gösterdiğimiz hassasiyeti, yılı yaşarken bize gösterir ve bizi, çevremizi güzellikler ve mutluluklarla donatır.

2 yorum:

  1. cıvıl cıvıl ne güzel :) mutlu bir yılgeçirirsin umarım
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. bu cookileri bir yerden gozum isiriyoor:) agacin cok guzel baya da kocamanmis:) mutlu yilllaaaar

    YanıtlaSil