14 Aralık 2011 Çarşamba

Leather Leggings

Deri ve deri görünümlü pantolonlar son bir kaç yıldır ama özellikle bu yıl çok moda. Önceki yıllarda deri pantolonlar, daha doğrusu mont ve ceket hariç deri kıyafetler çok iddialı bulunup, giyinme konusunda tereddüt edilirken, bu yıl, etekler, elbiseler, pantolonlar, taytlar günlük hayatta bile rahatlıkla giyilebiliyor. Ben özellikle pantolonları seviyorum. Gerçek deri değilde deri görünümlü kumaşlardan da üretildiği için kullanımınında gayet rahat olduğunu düşüyorum.

Şimdi bakalım celebrityler son birkaç yılda deri pantolonları nelerle kombinlemişler???

Kombinler genellikle topuklu ayakkabılarla yapılmış ama ben nedense Allessandra Ambrossio, Miranda Kerr ve Anne Hathaway'in spor ayakkabılarla yaptığı kombinleri çok sevdim. Deri pantolonların günlük hayattada gayet rahat kullabılabileceğinin bir numaralı örneği olmuş bence.







4 yorum:

  1. uzun ve ince bacaklarda çok güzel duruyor.

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ben de cok seviyorum bu deri taytlari

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Evet ince bacaklarda çok hoş duruyor. Bu arada ben de blog dünyasına yeni katıldım eğer bloguma bakmak isterseniz beklerim;) http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Deri görünümlü pantolonları bu kadar çok sevmemin nedeni ne ile kombinlesem oluyor bence :) hiç yormadan birleştiği parçalarla şık bir görüntüye sahip oluyor, en çok da baskılı tshirt ve ceketle kullanmayı seviyorum canım :)


    BeTwin Us

    YanıtlaSil