3 Ocak 2012 Salı

celebrity's hats

Tam bir şapka insanı olarak ben, ünlüler nasıl şapkalar kullanmış, nelerle kombinlemişler merak ettim ve biraz araştırdım. Ve bir kez daha gördüm ki, bir aksesuar olarak şapka, görünüme bambaşka bir hava katıyor en sade kombinleri bile gayet havalı kılıyor. Bakınız alttaki resimde; bir kot, bir gömlek ve bir fedora. En rahat şıklık bu olsa gerek!

2012'de şapka konusunda sınır yok. Floppy, fedora, melon,fötr, örgü bere, kürk şapkalar, kalpaklar, en şirininden hayvan figürlü olanlar.

Her ne kadar şapka kültürü yaygınlaşmış gibi görünsede, aslında çokta öyle olmadığını düşünüyorum. Maalesef hala şapka kullanıldığında enteresan bakışlara maruz kalınabiliyor. Belkide yıllar önce şapka devrimi yapılmış bir ülkede bile olsak, insanlar hala görmeye alışık olmadığındandır. Şahsen ben bunu yaşıyorum ama yinede vazgeçmiyorum. Favorim ise yan takılan bereler ve floppy şapkalar!!! Bir gün kendi şapkalarımla da bir post yapar miyim acaba???














7 yorum:

  1. keiraya bere çok yakışmış.
    bende seviyorum şapka ama gerçektende kullanmak kolay olmuyor.

    YanıtlaSil
  2. Ah ben de kocaman tüylü bir şapka aldım yeni, havalar soğusa da taksam diye bekliyorum :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bu postun beni kalbimden vurdu!!!! şapka delisi olduğum için harika modeller bulmuşsun;)
    http://editorist1783.blogspot.com/2012/01/happy-new-year-to-everyone.html

    YanıtlaSil
  4. herturlusune bayılıyorum. bu ara rus kalpaklarından istiyorum:)

    YanıtlaSil
  5. ben şapkadan ziyada çeşit çeşit bereleri seviyorum bu fotoların içinde de bere kombinlerini çok sevdim :) http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Merhaba blogunu yeni kesfettim ve uye oldum:) sapkasiz cikmam diyenlerdenim bu yuzden postun bana daha cok ilham verdi:) sevgiler,bloguma beklerim:)
    khaleesistyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. bende bayılıyorum sapka bere olayına degısık bır hava katıyor

    YanıtlaSil