27 Ocak 2012 Cuma

Sevgililer Günü Özel Koleksiyonları

Sevgililer Günü'nü kutlayanlardan mısınız yoksa hiç manalı bulmayanlardan mı?

Benim için pek mühim bir gün değildir kendileri. Sanki tüketim çılgınlığının hayatımıza yansıması gibi geliyor. Ne de olsa insanların sevgilerini ifade etmek için bir güne ihtiyaçları yok. Ve fakat, birbirlerini düşünerek hediye almak fikri akıllarından bile geçmeyen çiftler için bir itici güç olması sebebiyle faydalı bir gün olduğunu düşünüyorum.  Markalarda böyle düşünüyor olmalı ki Sevgililer Günü'nü çok önemsiyorlar ve bu gün için özel koleksiyonlar hazırlıyorlar. Bende ne hediye alsam diye düşünenler için firmaların Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı koleksiyonlardan örnekler yayınlamak istedim.

Swatch Koleksiyonlarını merakla takip edenlerdenim fakat bu koleksiyonda beklediğimi bulduğumu söyleyemeyeceğim.


Kadınların en büyük mutluluğu ayakkabı ve çantada bulacağı bilinen bir gerçek olduğundan İnci'ye gidip zahmetsiz bir hediye seçimi yapabilirsiniz sevdiceğinize.


Takı ve mücevher kadınların bir başka tutkusu. Altınbaş'ın bu şirin kolyeleri sevgilinizin gözlerini kamaştırabilir. Sonsuz AŞK!


Bir diğer Sevgililer Günü koleksiyonuda So Chic'den. Koleksiyonun teması kadının, erkeğin ilk aklını çelmesine gönderme yaparak yasak elma olmuş sanki.


İşte sevgilinizin kalbini hediyeniz ile 12'den vuracağınız bir koleksiyon Miu Miu'dan. Parlak taşlarla süslenmiş, çanta, anahtarlık, cüzdan, küpe ve en şirinide telefon ve ıpad kılıfları...







1 yorum: