29 Aralık 2011 Perşembe

Styleboom Yılbaşı Partisi!! NoelBOOOM

Bu yılsonu şu ana kadar katıldığım tek parti, pek sevgili Styleboom'un, pek eğlenceli Noelboom partisi oldu.  Bir çok bloggerın bir arada olduğu çok keyifli, bol hediyeli dolayısıyla heyecanlı bir partiydi. Styleboom, kırmızı siyah elbisesi, elindeki çekiliş torbası, şen kahkahaları ve bolca hediyesi ile tam bir noel anne idi. 

Maalesef ıphoneum flaşlı çekimde, sisler altında çekilmiş havası yarattığı için Kafe Pİ'de tek bir kare dışında resim çekemedim. Çünkü bişeye benzemedi. Ama buyrunuz aşağıda Noelboom'un bol süslü yılbaşı ağacı ve altında insanın aklını başından alan hediyeleri...


Ve ikramlarımız...


Veee Nili Silver'dan hediye bilekliğim...


Eski hünerlerimi canlandırayım dedim ve Noelboom için ellerimi şeker hamuruna buladım. Ortaya bu cookiler çıktı.


Kutusunu da böyle renklendirdim.


Benim ne giydiğime gelirsek... Bu yılın moda renklerinden olan ama henüz giyme fırsatı bulamadığım bordoyu giymeyi tercih ettim, siyahla kombinledim. Dediğim gibi flaşlı çekim yapamadığımdan evin girişindeki 100 wattlık ampülün altında ancak resim çekebildim. Ki bu resimde bile çorap simsiyah çıkmış ama aslında öyle değil. Bu arada poz fakiriyim kusura bakmayın. Bu yüzden de pek ne giydim postu yapmıyorum zaten.




İki bilekiği üstüste taktım kelepçe gibi durdu kazağın üstünde. Fatima'nın eli figürünü takı malzemeleri satan bir dükkanda buldum ve mumlu iple bileklik yaptım hemen. Diğer bileklik H&M'den.



Bu kombinde, yine bu sezon trend olan takma yaka kullandım. Genelde bisiklet yaka elbiselerin üzerinde kullanılıyor ama ben böyle boş boyunda da çok sevdim. Kolye niyetine :) Bu arada bu yaka, giyilmeyen bir gömleğin yakasının kesilmesi sonucu ortaya çıktı .


Ve flaşsız çekimde simsiyah çıkan çoraplarım. Kıyafeti tamamlaması için Penti'nin desenli çorabının altına bordo çorap giydim :)


Etek, Kazak, Kemer : Mango
Çorap: Penti;
Bileklik: H&M
Ayakkabı: Bambi













8 yorum:

  1. merhaba, blogunu yeni kesfettim. istanbulda olmadigim icin katilamadim noelbooma. ne kadar guzel kurabiyeler yapmissin. cok Cupcake olmuslar;)

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim. Begenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. bende bayıldım kurabiyelerinee :)
    Ayrıca demeden geçemeyeceğim desenli çorabın altına zıt renkte bir çorap giyme fikri harika :)
    Çok da güzel olmuş :)
    Mutlu yıllar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Tesekkur ederim Aysun'cum :) bu kurabiye olayi cok begeni aldi valla , cok sevindim :)

    YanıtlaSil
  5. bır yetenek fıskırtan blogger daha aman tanrım benım neye yetenegım var hala bulamadım :)

    YanıtlaSil
  6. blogun cok guzel gercekten :)

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Aaaa, keşke tanışsaymışız gerçekten, çok sevinirdim. Kurabiyelerin ne güzel görünüyor, ne kadar düşüncelisin, ben elim boş gittim, utandım şimdi :)))

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. londrada olduğum için kaçırdım noelboom'u harika geçmiş.. senin kurabiyelerinde harikaymış:))


    http://aysstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil