21 Şubat 2012 Salı

Londra Fashion Week'ten Burberry!

 Devam eden Londra Fashion Week 'de henüz incelediğim tek koleksiyon Burberry'nin oldu. Birkaç postumda da belirttiğim gibi bu markaya karşı aşırı bir sempatim var.

Defilede hemen hemen her ceketin, montun, trençkotun üzerinde kullandıkları fiyonklu kemerleri çok sevdim.

Yine ekoseli kumaşlar bolca kullanılmış. Genel olarak bir fark yaratmasa da Burberry farkını ve tarzını ortaya koyuyor.




Bu peplum trençkota olan beğenimi nasıl anlatacağım bilemiyorum. Benim olsa, benim olsa diyorum ama nasıl... Favori parçam bu oldu. Uzun zamanda önüne başka birşey geçebilir mi bilemiyorum.



Belden oturtmalı, etekleri kabarık bir parti elbisesini anımsatan bu parçaya ne denir bilmiyorum. Kaban demek yetersiz kalır sanırım. Çok beğendim!


Eteklerde öndeki bu kumaş hareketi fazlaca kullanılmıştı. Fast fashion markalarında da bu modeleri göreceğimizi düşünüyorum.


Kadife tekrar moda olacak gibi görünüyor.


Koleksiyondaki bir diğer detayda son bir kaç yıldır sıkça gördüğümüzü baykuş figürünün çokça kullanılmasıydı. Bunun yanısıra çantalarda da toka olarak hayvan başı figürleri kullanılmış ama bunu pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim.

2 yorum:

  1. Eskiden Burberry sıkıcı ve fazla klasik bir markaydı, şimdi çok modern ve trendi belirleyen biz çizgisi var. Kadife, çizgililier, peplumlar çok hoş kullanılmış canım ;)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum canım, gerçekten çizgisi değişti ve ben çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil