25 Eylül 2012 Salı

Bir dilek tuttum! Zara alışveriş çeki!


Havaların serinlemeye başlaması ile birlikte sonbahar alışveriş turlarıda başladı. Alışverişimi minimumda tutmam gereken bu sezonda, herşey gözüme öyle güzel öyle albenili görünüyorki... Zaten hep öyle olmaz mı? Alışveriş niyetiyle çıkarsınız, en basit jean pantolon bile olsa bu, beğenip alamazsınız. Şöyle bir dolaşayım, dediğiniz olur olmadık zamanlarda ise, kredi kartınızın limitlerini zorlayacak kadar kıyafet, ayakkabı, çanta beğenebilirsiniz. Bu kural bende hep böyle işler maalesef. Alışveriş niyetiyle çıktığımda hiçbirşey beğenip alamam, daha önce beğendiğim bir şeyi almaya gittiğimde bile ya rengi ya bedeni yada tamamen kendisi kalmamıştır. Ama işte sonbahar için bir iki parça kazak pantolon vs bakayım dediğim bu günlerde sadece Zara ve grubu markalarda neredeyse bütün sonbahar kışı geçireceğim kıyafet beğendim.

Bershka'da ki elbise ve sweatler favorim oldu. Özellikle kuru kafalı kalpli kazak must have!
.

Stradivarius ise Zara grubu markalar içinde bu sezon en beğendiğim. Ceketleri, ayakkabıları, kazakları, gömlekleri, hepsi birbirinden güzel.





Zara'da ise gömleklere, pantolonlara ve studlu olan herşeye hayran oldum diyebilirim.





Aşağıdaki pelerin kazaklar ise Massimo Dutti'den. Zara grubu içinde en az alışveriş yaptığım marka fakat bu pelerinlerden birini almamak için epey mücadele vermem gerekiyor.


Bir Zara alışveriş çıksa ne iyi olur değil mi arkadaşlar :)

(Bu postu yayınlayana kadar bazı ürünler sitelerinden bile kalkmış)

1 yorum:

  1. Kesinlikle bende bişey alacağım diye gittiğimde hiç bişey bulamam ama hadi şöyle bi bakınayım dediğimde ise bütün mağazayı almak isterim. Zara ise all time favorilerden, senin seçtiklerin ise hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil