27 Eylül 2012 Perşembe

Nili Silver Takı Partisi

Nili Silver'in çok tatlı sahibesi Elif ile, yaklaşık 1 yıl önce, başka bir amaç için biraraya gelmiş ve böylece tanışmıştık. Amacımız gerçekleşemedi ama bu süre içinde twitter, instagram ve mail yoluyla iletişimimizi hep sürdürdük. Yaptığı takı partilerine ise son anda çıkan aksilikler yada önceden belli olan programlar sebebiyle hiç katılamamıştım ama sonunda dün akşam atölyesinde gerçekleştirdiği takı partisine katılabildim.

Elif tasarımlarında sadeliği ve sadece gümüş madenini kullanmayı seviyor. Gümüşü taşlarla süslemekten ise hoşlanmıyor. Gümüşe belli formlar vererek, madenin ışıltısını ortaya çıkarmak tasarımlarında onu mutlu eden.
Fakat gelen talepler doğrultusunda taşlı bazı modellerde tasarlamış tabii ki. Hatta beğendiğiniz modellerin gold ve rose gold kaplamalarını, istediğiniz model üzerinde küçük değişiklikleride yaptırabilirsiniz.

Ayrıca Nili Silver'ın gelecekle ilgili çok güzel sosyal sorumluluk projeleri var. İnanıyorum ki gerçekleştireceği günler çok yakında.
Öncelikle Nili Silver'in Moda'da harika bir ev-atölyede hayat bulduğunu söyleyebilirim. Muhteşem manzaralı bir terasa sahip. İşte terasta sizi karşılayan manzara.











Alttaki yüzüğü alyans olarak takabilirim. Çok zarif değil mi?










Lale formundaki broşa bayıldım.



Sevgili Elif, Instagram'da anı paylaşıyor.











Nili Silver'ın hikayesi anlatılyor.






Nili Silver şirket hediyeliklerinde de çok başarılı. Aşağıda gördüğünüz kalem ve kitap ayraçları çok özgün şirket hediyelikleri. İsterseniz sevdiklerinizede hediye edebilirsiniz.





Ve akşamın ilerleyen saatlerindeki manzara ile akşamı kapatıyoruz.

2 yorum:

  1. herbiri çok zevkli ve güzel. ben yuvarlak tam ortasında çiçek motifi olan kolyeleri beğendim en çok.

    YanıtlaSil
  2. Son zamanlarda bir çok bloggerda görüp çok beğendiğim markalardan biri. Henüz o birbirinden güzel tasarımlardan birine saip olma şansım olmadı ama en kısa zamanda olacak :p

    YanıtlaSil