19 Ağustos 2013 Pazartesi

1950s Calling Me!!



Bu elbisenin paketini ilk açtığımda, 1950'ler havasını, puantiyesini, bele tam oturmasını, modelini, siyah-beyaz-yeşil uyumunu nasıl sevdim, giymek için nasılda can attım. Ama bir türlü giymek için uygun zamanı-ortamı bulamadım :( Son zamanlarda topuklu giyme konusuna da bir süre için yasak gelince, bu elbiseyi bu yaz dışarıya çıkarken giyme umudumun kalmadığını anladım çünkü kesinlikle topuklu ile giyilmesi gereken bir model. Bende üşenmedim, hazırlandım ve sırf bu postu yapabilmek için giyindim bu elbiseyi. Fotoğraflar evde maalesef, topuklu ayakkabılar sadece çekim için giyildi. Hazırlanırken, eşimin halime anlam veremeyen bakışlarına ve gülmelerine maruz kalmadım değil ama oda bu kadar seveceğim bir elbise almasaydı :p















Elbise; Roman
Çanta; Zara (2-3 sezon öncesi)
Ayakkabı; Lale Fatih yazıyor içinde 10 yıl öncesine ait :)
Saat; Pierre Cardin
Küpe; Euromoda
Gözlük; Onze Butik

10 yorum:

  1. ayy cok cici ! bir film vardi Nichone Kidman'in.. "The Stepford Wives" izledin mi bilmiyorum ama gozluk elbise bana o filmi hatirlatti :) Cok cici olmus.. biran once topuklu yasagin kalksin ve yaz bitmeden disarida da giy ! amin :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlememiştim ama şimdi görsellerine baktım Google dan, kıyafetler çok iyiymiş o filmde. Çok teşekkür ederim canım, inşallah bende dışarıda da giymeyi çok istiyorum.

      Sil
  2. ya bu sac modeli cok yakismis once onu diyim sana:) ama elbise ve gozlukte cok hos olmus tatlim tam 50'ler havasini basariyla yansitmissin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olley o zaman daha sık yapabilirim :) Başardıysam ne mutlu bana :))

      Sil
  3. çok tatlı olmussun :) kuzum mukemmel drmus dedıgın kadar varmıs :) aslında böle mini topuk oluyorla onla giyilebilir bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merciii kuzucum. Çekim ortamı hariç hayal ettiğim gibi oldu gerçektende :) belki bir iki minik topuklu edinebilirim kendime, haklısın ;)

      Sil
  4. canım cok ama cokkkkk yakısmısssss bayıldım..gozlujklere elbısene bayıldım..ayrıca bence yasak kalsın ve hemen gıy sahaneeeeeee...keza su hazırlanmalar konusunda haklısın bızde de var o durumdan :)

    YanıtlaSil
  5. Çok sağol tatlım. Hazırlanma kısmında esprili bir laf çarpma durumu ile karşılaşmadan olmuyo demek ki kocalardan ;)

    YanıtlaSil
  6. Çok yakışmış size.Bu arada gözlükleri çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  7. Bu elbise de ozel bir cekimlikmis zaten, sana cok yakismis, ve de o gozlukleri daha cok kullan, o yakin plan resim super : )

    YanıtlaSil