27 Şubat 2012 Pazartesi

Oscar 2012 Kırmızı Halı Beğenileri

Oscar töreni, bir grup için daha doğrusu kadınların büyük bölümü için, hangi filmlerin ödül alacağından daha çok kırmızı halıda ünlülerin hangi markaları tercih edeceği ve nasıl görüneceğini merak ederek bekleniyor.

Bu törende kırmızı halıda beğendiğim ünlüler ise şöyle;

 Emma Stone'un Giambatista Valli elbisesi ilk bakışta fazla sade ve sıradan görünsede gözüme, taşıyan Emma Stone olduğundan mıdır bilmiyorum ama kırmızı halıda en beğendiğim ünlülerden oldu. Yakasındaki kocaman fiyonk, elbisenin upuzun boyu ve Emma Stone'un beyaz teni ile bu bordomsu renk çok güzel görünüyor.


Gwyneth Paltrow'un keskin ve dümdüz formlardaki, adeta heykelsi bir duruş sergileyen elbisesi Tom Ford Fall 2012 koleksiyonundan. Sade görünümlü bu çok şık elbise, Paltrow'un kullandığı başarılı aksesuarlar ile gecenin en şık elbisesi olmaya adaya bence.



Milla Jojowich'in Elia Saab Fall Couture elbisesi omuz detayı ile dikkat çekiyor ve Jojowich bu elbise içinde kırmızı ruju ile harika görünüyor.




Stacey Keibler, sadece kumaş oyunları ve drapelerle süsleniş bu altın rengi Marchesa elbiseyi giyerek iyi etmiş ama kendi sarı saçları ile birleşince görünüm iyi olmamış gibi geldi bana. Ama yinede elbiseyi çok beğendiğim için benim listemdeki yerini aldı.

Vee The Artist filminin başrol oyuncusu Berenico Bejo. Benim favorim Elie Saab markasının mint yeşili elbisesini tercih ederek gönlümde taht kurdu resmen. Bu elbisenin beyazını Paris Houte Couture haftasında çok beğenmiş ve Elie Saab elbiselerin ilk sırasına yerleştirmiştim.
 

Giuliana Rancic'in Tony Ward elbisesini çok beğendim. Kendisi sanıyorum ki hastalıkla mücadele sebebiyle biraz falzaca zayıf olduğundan elbise tam kendini gösteremiyor sanki ama omuz detayları çok hoşuma gittim


4 yorum:

  1. bu sene bayaa hayal kirikligiydi

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Güzel yazı ellerine sağlık:) Emma Sotıne ve Gwyneth benim de favorilerim oldu bakalım seneye ne giyecekler:)

    YanıtlaSil