2 Nisan 2013 Salı

Blogger & Weekend


Blog sahibi olmanın bir güzel tarafı da aynı frekansta olduğun insanlarla rahatlıkla iletişim kurabiliyor olmak. Yorumlar, mailler, Instagram aracılığıyla paylaşılanlar zaman zaman bir adım ileri gidiyor ve önce bir kahve buluşması, sonra yemek, bir adım ilerisinde eş/sevgililerle beraber bir gün paylaşmaya kadar gidebiliyor.  Ways of Grace bloğunun sahibesi Ceren’de bana blog dünyasının kazandırdığı bir dost oldu artık.

Karşındaki sürprizlerle dolu bir insan olunca, bir anda İnstagram'da paylaşılmış kendi fotoğrafın ile karşılaşabiliyorsun. Ne yesemde, kaloriyi minimumda tutsam hesapları yapıyorum sanırım o sırada :)



Poz verme konusunda ders verebilecek bir blogger fotoğrafınızı çekiyorsa, birde bu konuda benim gibi yeteneksizseniz poz veremeden kasılıp kalıyorsunuz böyle…



Zaten sohbeti uzun tutup ışığıda kaçırmışız, gün batımına ancak yetişebilmişiz, fotoğraf çekmek için.



Hastalıktan kurtulmaya çalışan bünyem bahar moduna giremediğinden, siyahları üzerime geçirip çıkmıştım dışarı, dolayısıyla görülecekte pek bir şey yok :)



Takı yapmaya başladığımdan beri, dışarı çıkarken ne taksam sorunum minimuma indi diyebilirim :)



Güneşli bir havada naneli limonata kadar ferahlatan başka bir içecek var mı?



Küçük bir mağaza turu sırasında deneyipte, yaz için pek bir beğendiğiniz çantayı 10 dakika sonra hediye paketi ile masanıza gelmiş bir şekilde görmek nasıl bir mutluluktur sizce?


Ceren’e nasıl teşekkür etsem bilemedim!

2 yorum:

  1. Askla kullan tarlim blogunu nasil atlarim cok uxuldum....sevgiler..cerennnn on numaraaaa

    YanıtlaSil
  2. AY BEN BUNU sımdı gordum kuzum cok guzeldı o gun cıdden :) tek-rar-la-ma-lı-yız :)

    YanıtlaSil