30 Temmuz 2013 Salı

Vicious Circle...

Hayatın akışına öyle bir kaptırıyoruz ki kendimizi, çoğu zaman durup düşünmeye vakit bulamıyor, yavaşlayıp derin bir nefes almayı unutuyoruz. Her duyduğumuzu yapmamız, her bahsedilen yere gitmemiz, her beğendiğimizi almamız, her yeni tadı tatmamız, bütün bunları yapabilmek için daha çok kazanmamız, daha çok kazanmak için daha çok çalışmamız, daha çok çalışırken artan vakitlerde de hayattan kopmamak için sosyalleşmemiz, daha çok sosyalleşirken evimizi, evliliğimizi ihmal etmememiz, mükemmel eş, mükemmel anne, mükemmel aşçı, mükemmel arkadaş, mükemmel iş kadını, mükemmel yönetici,  olmak isterken hep daha fazla çaba göstermemiz, sonuçta hep yorulmamız, yoruldukça daha çok tatile ihtiyaç duymamız, istediğimiz tatilleri yapabilmek için yine daha çok çalışmamız, hep çalışmamız… 

Ne diyor bu kız diyorsanız söyleyeyim. Çalış-kazan-harca-daha çok çalış-daha çok kazan-daha çok harca kısır döngüsünden bahsediyorum. Bazen hayatımızın bu kadar zor olmasının en büyük sebebinin yine kendimiz olduğunu düşünüyorum. Ne zaman durup nefes alabileceğiz, ne zaman hayatı daha yavaş modda yaşabileceğiz diye beklemekteyim.

İşte bu günlerin bekleyerek gelmeyeceğini görüp, kendime sığamaz hale geldiğimde ise hemen kendimi bir deniz kenarına atıveriyorum. Yine böyle bir günden ve gün batımından fotoğraflarla sizi başbaşa bırakıyorum.












Oxxo Elbise,
Pull and Bear Sandalet,
TRF Çanta,
H&M Kemer






13 yorum:

  1. 2. pozunu yesinler bir de bana poz veremıyorum dıyorsun :) saka bır yana dedıgın her cumlede kendımı buldm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh valla onu koysam mı koymasam mı diye düşündüm hatta, başta sevmemiştim yani ama senin gibi pozlar kraliçesinin beğenmesine sevindim :)

      Sil
  2. Fotoğrafların hepsi harika , Bayıldım :) yazını okumak ayrı bir zevkti :)

    YanıtlaSil
  3. gün batımı fotoğraflarına bayılırım :) evet çok haklısın dur durak bilmiyorum ben de korkuyorum hayatım böyle uçup gidecek diye :( ama yine de çalışmaya ve kendimi yormaya geri dönüyorum sonra...

    bloğunu yeni keşfettim çok güzel yazıyorsun...ofisten follow edemiyorum ama eve gidince mutlaka takibe alıcam :)

    seni de beklerim bloğuma :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2013/07/a-very-special-day.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin bloğuma o zaman, ziyaret ettim bile :)
      Gün batımı seyretmek çok büyük keyif değil mi? Hayat şartları durmaya imkan tanımıyor maalesef. Bir gün daha sakin bir hayat kavuşuruz umarım.

      Sil
  4. cok dogru yazmissin canim ama hayatin olagan akisi boyle malesef! cok hos gorunuyorsun ayrica florya sahili cekim icin ve gunbatimi icin cok guzel malzemeye sahip degil mi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet olağan akışı bu ama değiştirebilen insanlarda yok değil. Belki yapılabilecek şeyler vardır diyorum :) Teşekkür ederim tatlım ayrıca Florya sahil günbatımının yanında kafa dağıtmak, keyifli bir pazar geçirmek içinde güzel bir yer, çok kalabalık olmadığı zamanlarda.

      Sil
  5. en son resim ne kadar harika bu arada blogunuzun en yeni üyesiyim bende beklerim canım :)

    YanıtlaSil
  6. canımmmmmmmm benımmmmmmmmmmmmmmm cok guselsın zayıflamıssın :)) ayrıcaaaaa fotolar cok sahaneeeeeeeee :))

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar guzel bu sunset resimleri. Benim de boyle kayalar ustunde resimlerim var bu yazdan, arka plan olarak cok guzel duruyorlar, bir de deniz manzarasi tabi : ) Sade kiyafetin de cok yakismis : ) Harika bir hafta olsun : ) Mayo asostan bu arada, yazmayi unutmusum, ama IG de yazmistim onceden : )

    YanıtlaSil